Bry Dæ er godt i gang!

Bry Dæ er godt i gang!

Spread the love

Bry Dæ startet opp 12. februar, og alle gruppene er allerede godt i gang med programmet til årets forestilling. Normalt bruker vi å starte opp rett før jul, med forestilling i mars, men på grunn av coronarestriksjoner måtte vi utsette oppstarten. Planen er å kjøre forestilling i begynnelsen av juni.

Bry Dæ er ei kommunal tverrfaglig lavterskelsatsing for ungdom fra 8. trinn til 3. vgs. Her kan man holde på med sang, musikk, dans, drama, foto, film, matlaging, eller til og med være med som arrangør. Hvis du har lyst, er det fortsatt mulig å hive seg med. Det er gratis, gøy og veldig sosialt.

Bry Dæ er et tverrfaglig ungdomsprosjekt i Balsfjord, som ble startet Kulturskolen, enhet Psykisk helse og Rehabilitering, BULA-huset, Kirken og flere andre prosjekter og frivillige grupper. Hvert år samles nærmere hundre ungdommer ei helg i måneden gjennom et halvt år, for å forberede ei variert og innholdsrik forestilling. Ungdommene kan delta med neste alle slags kreative uttrykk, og best av alt: De lager alt sjøl. Bry Dæ! har mange mål, men det er i prosessen fram mot forestillinga målene skal nås.