Vellykket UKM Balsfjord

Vellykket UKM Balsfjord

Spread the love

18. mars arrangerte Unge Arrangører UKM-Balsfjord på Storsteinnes skole.

Velkommen
Det var mye møtevirksomhet og planlegging i forkant, og det betalte seg ved et vellykket arrangement. Vår UA-gjeng tok stort ansvar og gjennomførte UKM på en meget god måte. Fredag kveld var det rigging og klargjøring til lørdagens aktiviteter. Her var det nok å gjøre, og alle sto på!

Lørdag var det lydprøver for alle deltakere fra kl 12.00. Dette gikk veldig bra og kl. 15.00 åpnet vi dørene for publikum.

Først på programmet sto «gaming-rommet» hvor det ble god stemning og alle som ville, fikk prøve seg mot hverandre. Det ble litt for kort tid til å fullføre turnering i flere enn ett spill, men til slutt var det Daniel og Tobias som sto igjen som finalister. De fikk spille sin finale for publikum i Amfiet etter at sceneinnslagene var gjennomført. Disse to, i tillegg til to andre ble invitert til Fylkesmønstringa på Finnsnes i April – både som deltakere, men også som arrangører av gaming på UKM Finnsnes.

Samtidig var det utstilling av kunstverk laget av unge kunstnere i Balsfjord. Her var det mye fint å se på, og alle skjønte at det lå mye arbeid bak.

Kl. 17.00 var det klart for sceneinnslag, og her var det god innsats og høy kvalitet. Vi fikk servert både band-innslag, klassisk gitarstykke, poplåter og vakker dans i skjønn forening. Publikum koste seg i vel en time før fagpanelet trakk seg tilbake for å  drøfte hvem de ville sende videre for å representere Balsfjord på Finnsnes i april.

 

 

Kafèdrifta (også besørget av Unge Arrangører) gikk veldig bra, og alle fikk mulighet til å handle både kaker, kaffe, pølser og brus mens de ventet i spenning på fagpanelets avgjørelse.

Fagpanelet hadde ingen enkel oppgave, og sa sjøl at ALLE burde vært sendt videre. Men de måtte gjøre et valg, og da ble resultatet at de fra kunst valgte å sende Tobias Larsen og Emma Lian Nordnes sine bilder til Finnsnes. Fra scenen ble Nanna Hjalmarse-Nordhus og bandet «Imagine» valgt til å representere Balsfjord.

Odd Halvdan (leder for UKM Arctic) var på besøk og var så imponert over arrangementet at han like godt ville ha et komplett arrangement-team av Unge Arrangører til å gjennomføre en av de store forestillingene på Finnsnes 28.-30. april.

Vi takker alle som hjalp til med arrangementet – og alle som vill delta med kunst, gaming eller scenekunst. Vi håper på enda flere deltakere neste år.