Koret 50 år!

Balsfjord Bygdekor feirer i år 50-årsjubileum, med blant annet jubileumskonsert på Josefvatn bygdehus lørdag 10. juni. Koret har i vår fått inn friskt tilskudd med nye medlemmer, og har i følge dirigent Frøydis Dalheim aldri vært i bedre slag. Repertoaret spenner vidt fra Beatles via greske folketoner til norsk visekunst. Det blir også kaffe og kaker å få kjøpt. Kulturskolen gratulerer vår samarbeidspartner med jubiléet, og håper mange tar turen innom Josefvatn bygdehus lørdag 10. juni klokka 18.00. Billettpris kr. 250,- (barn gratis), pianist er Olha Rezenkova. Kulturskolen minner også om at det er mulig å høre koret og mye […]

Malekurs for voksne

Kulturskolen har akkurat avsluttet workshop i visuell kunst for voksne. Dette ble et veldig populært kurs, og i etterkant er det kommet forespørsel om å kjøre et malekurs i akrylteknikk. Det har vi selvfølgelig veldig lyst til å gjøre, men da trenger vi noen deltakere! Har du lyst til å lære mer om malteknikker, bildekomposisjon og fargebruk? Meld deg på da! Vi planlegger i utgangspunktet fire kursdager, fortrinnsvis på søndager, men det kan tilpasses til kursgruppa. Kurset vil koste kr 1000,- inkludert alt materiell, og det vil være mulig å kun kjøpe enkeltdager der dette passer med undervisningsopplegg. Kurset vil […]

Innmelding og reregistrering

SpeedAdmin er nå stengt for nyregistrering, for å gi mulighet til at nåværende elever kan reregistrere seg for neste skoleår. Ordinær innmelding kommer til å åpne i løpet av mai. Vi sender mer info i alle kanaler når det er klart. Alle eksisterende elever vil i løpet av kort tid få mail med brukerveiledning for reregistrering.

Kunstkurs for voksne

Etter mange forespørsler ønsker kulturskolen nå å tilby kunstkurs for voksne. Kurset består av 4 workshops, og vil inneholde varierte uttrykksformer innen visuell kunst. Kursene vil bli avholdt på Nordkjosbotn skole, og programmet ser slik ut: Torsdag 20.4. kl. 17.00 – «Grunnleggende tegneteknikk med blyant og grafiske materialer» Søndag 23.4. kl.17.00 – «Blomster i akvarellteknikk og grafiske materialer» Torsdag 27.4. kl. 17.00 – «Landskap i akrylteknikk» Søndag 30.4. kl.17.00 – «Stilleben med frukt i akrylteknikk» Kurset koster kr. 1000,- per deltaker, og inkluderer alt materiell. Påmelding til frode.steen@balsfjord.kommune.no. Kursholder er vår kunstlærer Marianna Semeniuta.

Landskapsmaling

I dag har Marianna hatt siste workshop i denne omgang, og elevene har laget ferdig sine akrylmalerier med motiv fra lokalt landskap. Elevene har på de to siste leksjonene fått veldig fin innføring i akrylteknikk, helt fra de komponerte bakgrunnen til de la på skygge, og vi må si at resultatet ble imponerende. Her er noen av de ferdige maleriene.