Husk å re-registrere

Da er kulturskoleåret på hell, og tida er inne for å re-registrere elever som vil fortsette i kulturskolen. Dette gjøres her https://nobalsfjord.speedadmin.dk/registration#/ Det er ingen automatisk fornyelse av plass – ALLE må inn og fornye dersom de vil beholde plassen sin. NB! Dere kan endre fag/legge til flere ønsker og også melde på rockeverksted i tillegg til ordinær undervisning. Frem til 20. mai har nåværende elever fortrinnsrett til plass, etter denne datoen stiller alle likt ved inntak. Vi håper så mange som mulig vil være med oss videre 🙂 Etter 20. mai åpnes det for nye elever/innmeldinger – bare trykk INNMELDING  […]

Kunst

Da er skoleåret i gang, og vi er stolte av å kunne tilby visuell kunst som ordinært tilbud i kulturskolen. Det blir i første omgang kjørt to ulike kurs, i tegning og i maling. Kurset varer i 8 uker. Det er primært rettet mot elever i barneskolealder, men det er også mulig for eldre å delta. Fra neste uke starter vi opp med malekurs på Nordkjosbotn og tegnekurs på Storsteinnes. Når perioden er ferdig vil det være mulig å fortsette på neste kurs. Vi jobber også med å få til et tilbud på Sand, men det må vente til logistikken […]

Helgeseminar 2014

Søndag den 21. september 2014 fikk Balsfjords kulturskolelever fra 1.- 6. klasse oppleve en uforglemmelig felles dag 🙂 Nok en gang åpnet vi døren til helgeseminaret på Storsteinnes skole. Dagen ble fylt med fellesaktiviteter i motsetning til den enkelundervisninga som de fleste elever i kulturskolen vanligvis får hver uke.

Oppstart av dans

Liker du å danse eller har du lyst å lære? Vi tilbyr jazzklasser i regi av dansepedagog Hanna Tjelmeland Fause. Jazzdans er en scenisk dansestil som følger  nye trender og er ofte brukt i musikkvideoer og musikaler. Hanna sine timer har fokus på koordinasjon, fleksibilitet, teknikk og kreativitet. Elevene skal lære nødvendige jazzsteg, men også få muligheten til å være kreativ. Hanna er utdannet fra Den Norske Dansehøyskole som jazzpedagog, og jobber også som dansepedagog i Tromsø. Det varierer hvor lange kurs vi har i dans, og hvilke aldergrupper som får tilbudet.

Malangskoret

Velkommen til Malangskoret. Vi er et blanda kor på Malangshalvøya som øver på Folkehøgskolen 69 Grader Nord hver torsdag kl 20 -22.