Ansatte

Are

Jeg startet å spille gitar som niåring. I perioden 90-91 studerte jeg ved Guitar Institute of Technology. Jeg går nå på allmennlærerutdanning i Alta.

Har spilt i forskjellige band opp i gjennom årene, og har deltatt i flere innspillinger av album som komponist, gitarist og artist.

Startet å jobbe i kulturskolen 1993, og er først og fremst lærer i gitar og bass. Jeg underviser også  rockeverksted/-band i kulturskolen. Jeg underviser også nybegynnere i trommer og keyboard.

_________________________________________________________

Frode

DSC_0401-kopiJeg heter Frode, og er utdannet allmennlærer ved Høgskolen i Finnmark. Jeg har jobbet i kulturskolen siden 1995, og jobber i tillegg som lærer i grunnskolen. Musikkfaglig bakgrunn har jeg fra mer enn 30 år som kornettist, instruktør og dirigent i musikkorps. I tillegg har jeg spilt trompet og keyboard i flere band opp gjennom årene. Dette er hovedinstrumentene mine, men jeg gir også grunnleggende opplæring på flere andre instrumenter.

Jeg underviser i instrumentene gitar, keyboard, trommer, bass, saksofon, trompet og andre messinginstrumenter. I tillegg kan jeg tilby gruppespilling som rockeverksted og musikkorps. For tiden har jeg arbeidssted på Sand skole.

_________________________________________________________

Christiane

ChristianeNå er du kommet til litt info om meg, Christiane Rothfuchs. Jeg underviser flere instrumenter i kulturskolen: piano, trekkspill, fløyte, kornett og sang. I tillegg dirigerer jeg Malangskoret.

Jeg var så heldig å vokse opp med en far som hadde musikk som hobby (orgelspill og korsang). Derfor sang han mye med meg og søstrene mine, betalte musikkundervisninga våres og lærte oss å opptre for folk.

Da jeg var 7 år fikk jeg opplæring i noter gjennom blokkfløyta, da jeg var 9 år lærte jeg å spille trekkspill. Litt senere begynte jeg med piano i tillegg.

Da jeg var i 20 årene snublet jeg over ei tverrfløyta og begynte å lære meg litt selv først, før jeg tok noen timer i en kulturskole i Hamm, Tyskland.

Fra 1988 til 1992 studerte jeg kirkemusikk i Frankfurt am Main, Tyskland. Der fikk jeg undervisning i orgel, piano, sang, gitar, alt-fløyte og trombone.

Jeg liker å prøve ut forskjellige instrument som du ser.

35 år gammel tok jeg fiolintimer i Tyskland i 1 år før jeg og familien min flyttet til Norge. Fiolin er vel det vanskeligste instrumentet jeg har begynt på så langt!!

Musikk har alltid vært en del av mitt liv, og har bare blitt mer spennende i løpet av årene som har gått. Den gir glede, mestringsfølelse, selskap, hjerne- og kroppstrim.

Et liv med musikk blir aldri ensomt.

_________________________________________________________

Frøydis

320743_2227107957305_49652285_nJeg heter Frøydis Dalheim og underviser i sang og kor ved Balsfjord kulturskole.

Jeg har jobbet i kulturskolen siden 1991, både i kulturskolen her, og kulturskolen i Målselv.

Min utdanning er fra Musikkonservatoriet i Tromsø (4 år), og Kristiansand (1 år).

Ellers har jeg bakgrunn som utøvende sanger og solist, med bred erfaring innen de fleste sjangere; Kirkemusikk, Rock, Soul, R&B, Jazz, Viser, Opera osv.

Jeg underviser enkeltelever, barnekor, vokalgrupper og voksen-kor.

_________________________________________________________

_________________________________________________________

Olav

Jeg heter Olav og har jobbet i kulturskolen siden våren 2016. Her underviser jeg hovedsakelig i trommer og rockeverksted. Veileder også på piano, gitar og bass.
Mitt hovedinstrument er trommer, men jeg behersker flere instrumenter som gitar, bass og keyboard. Har tidligere fått undervsining i tromme ved Balsfjord Kulturskole. Jeg har også tatt en del kurs og masterclass.

Jeg har deltatt på UKM og Vårens Vakreste musikkeventyr som på den tiden var et av de store høydepunktene i livet mitt. Årene etter har jeg spillt i flere band som trommis og gitarist/vokalist. Deltatt på konserter rundt omkring og fått erfaring med det.
Min siste bragd var som trommis .

_________________________________________________________

Roy

Jeg heter Roy Hansen og er rektor for kulturskolen.

Jeg har jobbet i kulturskolen siden 1985 og vært rektor siden 1997.

Jeg er utdannet lærer og har jobbet på Hamnvåg, Storsteinnes og Tennes skole før jeg begynte som rektor.

Jeg dirigerer Balsfjord musikkorps og har gjort det siden jeg kom til Balsfjord i 1985.

I tillegg underviser jeg messing og keyboard.

Jeg trives veldig godt med å jobbe i kulturskolen sammen med flotte kolleger og elever.

_________________________________________________________

Jack

jackbJeg heter Jack Bjørkhaug og jobber som gitarlærer i kulturskolen.

Har jobbet som musiker/artist gjennom hele livet, og har vært innom mange forskjellige musikkgenre; viser, pop, rock, soul, folk, country m. m.

Jeg anser dette som en styrke for å kunne møte hver enkelt av dere på hjemmebane når det gjelder valg av sanger å øve på. Jeg ønsker at det skal bli mest mulig inspirerende å fortsette med øving på instrumentet ditt.