Dans i kulturskolen

Liker du å danse eller har du lyst til å lære ? Balsfjord kulturskole starter dansekurs for nye danseelever på Storsteinnes skole for 1. til 7. klasse. Elevene deles i grupper etter alder/klasse. Vi vil prøve å tilrettelege slik at det passer for flest mulig. Gi gjerne beskjed om når det ikke passer når dere melder dere på.

Lærer blir Julie Trulsen. Mob: 99 51 89 41

• Undervisninga blir på ettermiddagstid. Enkelte grupper får frå 14.45.

 • Oppstart blir uke 19.

• Det vil være 6 ganger à ca 1 time frem til sommeren.

Kurset avsluttes med en liten oppvisning.

• Prisen for å være med blir 300,- kr.

 • For søsken koster det 180,- kr. Frist: Onsdag 1. mai

Alle vil få beskjed om når vi begynner.

Se til venstre for mer info.

Messingblås

Messingblås omfatter instrumentene trompet, horn, tuba og trombone. Hvilket instrument som passer best for deg, er litt avhengig av fysiske forutsetninger. Siden messingblåserne er nært beslektet, vil det noen ganger kunne være hensiktsmessig å bytte instrument underveis.

Opplæringa omfatter et bredt spekter knyttet til instrumentet, og vi jobber innen flere sjangre. I starten vil det være mest fokus på tekniske ferdigheter på instrumentet, og vi bruker mye hermeleker og gehørtrening. Etter hvert lærer eleven også å spille selvstendig etter noter, og vi bruker ofte CD med playback for å gjøre hjemmeøvinga mer spennende. Undervisninga kan foregå i grupper eller individuelt.

Grunnleggende ferdigheter på messingblås gir mulighet til opptak i musikkorps, som er en sosial måte å finspisse ferdigheter på instrumentet og notelesing.

Kulturskolen har et begrenset antall instrumenter til utlån, og eleven får også noter og forbruksmateriell som en del av opplæringsplanen.

cor tpt frh hrn eup trb

 

Tilbudet finnes per idag på Sand, Storsteinnes og Hamnvåg.

Dans

Kulturskolen starter opp med dans for 1. til 7. kl på Storsteinnes skole i februar 2019.

Lærer er Julie Trulsen, 99 51 89 41

Planen er å starte opp i uke 6 og fortsette frem til påske. Frist: 30. januar.

Nytt kurs vil starte etter påske. Ny utlysning vil komme.

Pris for et kurs: 400,-

Søsken: 240,-